Canon

Uniflow

Uniflow za tisk od koder koli in na kateri koli napravi

Ena povezana programska oprema za uvedbo na kraju uporabe, ki omogoča upravljanje vseh potekov tiskanja in skeniranja ter naprav. PDF brošura.

Zagotovite varnost dokumentov

Podatke varuje zmogljivo preverjanje pristnosti uporabnikov v programski opremi uniFLOW, ki zmanjša tveganje pri občutljivih dokumentih z beleženjem in omejevanjem dostopa.

Prevzemite nadzor nad stroški

Natančno spremljajte stroške tiskanja, skeniranja in kopiranja. Programska oprema uniFLOW zniža stroške s pametnimi funkcijami, ki določijo pravila, samodejno izbrišejo nesproščena opravila in natisnejo samo potrebne dokumente.

Izboljševanje produktivnosti

Ustvarite prilagojene poteke dela za zajemanje, deljenje in shranjevanje elektronskih dokumentov. Usmerjanje opravil v programski opremi uniFLOW odpravlja težave pri tiskanju, saj samodejno usmeri opravila v najprimernejšo napravo.

o nas

uniFLOW Online

Izpolnite spreminjajoče se potrebe po tiskanju, skeniranju in obračunavanju z rešitvijo upravljanja dokumentov v oblaku za majhna podjetja. PDF brošura.

Tiskajte in skenirajte v kateri koli napravi

Opravila tiskanja se razvrstijo v uporabnikovi varni čakalni vrsti in posredujejo v kateri koli izbrani tiskalnik.

Upravljajte dostop do naprav

Prilagodljivo preverjanje pristnosti uporabnikov in tiskanje za goste izboljšata varnost dokumentov, saj lahko upravljate dostop do naprav in funkcij.

Upravljajte stroške tiskanja in delovanja strežnika

Preprosto spremljajte stroške po posameznih napravah ali uporabnikih in ustvarite pravila, s katerimi zmanjšate stroške tiskanja, poleg tega pa nimate stroškov z delovanjem strežnika ali vzdrževanjem.

Napišite vaše potrebe oz. želje

Pošlji povpraševanje