Profesionalni tiskalniki fotografij

Canon ImagePROGRAF PRO-1000

Canon ImagePROGRAF PRO-1000 s sistemom 12 črnil LUCIA PRO. Z njim boste zvesto poustvarili svoje fotografije. Mikrokapsuliran material zagotavlja višje ravni barv s širšo barvno lestvico in več podrobnostmi, kar je popolno za fotografije, ki morajo navdušiti. S širokim dinamičnim razponom barv in podrobnosti na temnejših območjih boste lahko na fotografijah od velikosti 4 x 6 palcev do A2 in zdaj tudi velikostih plakata (1,2 m) ujeli vse nianse prizora

Poustvarjanje osupljive kakovosti slik

S tiskalnikom imagePROGRAF PRO-1000 boste svoje slike ponesli na višjo raven in dosegli izjemne rezultate. Z izjemno barvno natančnostjo, visokimi hitrostmi tiskanja in podporo za širok nabor medijev, vključno s svetlečim, matiranim, finim umetniškim, platnenim in baritnim papirjem*, boste lahko navdušili svoje stranke z vrhunskimi natisi, ki ohranjajo kakovost in pristnost vaših fotografij.

Izjemni rezultati tiskanja

Tiskajte osupljive fotografije brez robov v še večjih velikostih, pri tem pa ohranite izjemno kakovost. Z novo posodobijo vdelane programske opreme* lahko na panoramsko velikost papirja (21 cm x 59,4 cm) tiskate fotografije brez robov z učinkom ali ustvarite svojo vrsto papirja po meri v velikostih do 1200 mm, kar je popolno za oglasne trakove.

Tehnični podatki (PDF):

Se zanimate za izdelek, potrebujete več informacij

Kontaktni obrazec

  Priporočamo

  printerji Canon i-SENSYS LBP852Cx
  • A3 barvni laserski tiskalnik
  • 36 strani/min (A4),18 strani/min (A3)
  • Obojestransko tiskanje
  Več informacij