Nemško podjetje

Rowe

Rowe – tiskanje velikih formatov

Podjetje Rowe se že več kot 60 let osredotoča na sisteme za tiskanje velikih formatov. Njihovo vodilo je, da popolnost zahteva specializacijo in ker gojijo posebno strast do širokega formata. Na tem področju so danes pravi strokovnjaki. Je nemško podjetje, ki je bilo že večkrat nagrajeno kot eno izmed najbolj inovativnih IT podjetij. Spregledana nista bili tudi njihova nadpovprečnost pri inovacijah in uspešnost, ter skrb za podjetje in zaposlene. Odlikuje jih tudi kvaliteta ˝Made in Germany˝, saj proizvodnjo ne širijo drugam. Zanašajo se na svoje visokotehnološke izdelke, ki so proizvedeni izključno v Nemčiji. Prodaja Rowe naprav pa se širi po celem svetu in poteka preko distributerjev, ki jim ves čas nudijo popolno podporo, ker stranko postavlja vedno na prvo mesto.

Ponašajo se s številnimi patenti

Rowe se ponaša s številnimi patenti na področju industrijskih naprav za tehnologijo tiska, ki postavljajo standarde na svetovni ravni te industrije. Pohvaljo pa se lahko tudi s tehnologijami, ki varujejo okolje, so trajnostne, ter imajo odlično energetsko učinkovitost.
Prednost velikoformatnih naprav Rowe je v tem, da so med seboj popolnoma združljive in s tem omogočajo visoko raven produktivnosti. Njihova programska oprema nudi mnogo aplikacij, s katerimi bo proizvodnja najbolj učinkovita in stroškovno uporabniku najbolj prijazna.