HP, Lenovo, Asus, Dell

Računalnik

Glede na vaše potrebe

Sestavimo računalnik

Podjetje Fiteh sestavlja majhna ekipa entuziastov, ki točno ve, kako sestaviti dober računalnik. Eno od naših dejavnosti predstavlja tudi prodaja le teh, poleg tega pa vam je na voljo še raznolika računalniška oprema, s katero vam omogočamo lažje in učinkovitejše delo v službi ali doma.

Kakšega izbrati?

Spremembe na trgu se dogajajo vsak dan, mi pa jim skušamo slediti. Nekaj jih je trendovskih, nekatere pa dejansko vplivajo na trg računalništva in uporabnike. S svojim vedenjem o tem poskušamo uporabnika informirati in mu pomagati pri pravilni odločitvi za nakup.

Naša računalniška trgovina ima zelo raznoliko ponudbo: izbirate lahko med raznovrstnimi napravami in prenosniki ter dodatno programsko opremo. Naši namizni PC-ji so zanesljivi, varni in prilagojeni potrebam naročnika. Premorejo vse funkcije tako za upravljanje podjetij kot za domačo rabo. Če potrebujete prenosnik, namizni PC, gaming ali karkoli drugega, je naša računalniška trgovina tako gotovo prava izbira. Pri tem lahko izbirate med številnimi modeli priznanih znamk, kot so HP, Lenovo, Asus in Dell.

Kupiti prenosnik ali namizni računalnik?

Kljub analizam, ki kažejo na vztrajno naraščanje uporabe prenosnikov, pa tudi namizni računalnik še vedno ostaja priljubljen. Stacionarni namreč omogoča odlično zmogljivost, računalniški zasloni pa premorejo prvovrstno sliko in zvok ter so na voljo v različnih velikostih, oblikah in barvah. Za gaming računalnik je tako skorajda nujno izbrati stacionarnega, saj namizni računalnik običajno zmore več, se ne segreva tako zelo kot prenosniki, poleg tega pa ga tudi lažje nadgrajujete.

Pomagali vam bomo sestaviti idealen računalnik

Računalniška trgovina s široko ponudbo

Računalniki imajo prednost pred tablicami in prenosniki, saj lahko pri njih zamenjamo skoraj vse vgrajene komponente ali dodajamo novejše, boljše. Če ugotovite, da se potrebe po moči in varnosti celotnega sistema povečujejo, tako lahko vgradite močnejši napajalnik.

Velika podjetja združujejo znanja in delajo korake k navidezni resničnosti, ki postaja vse bližja. Dokler pa se to ne zgodi, bodo še nekaj časa v uporabi sedanji zasloni in namizni PC-ji. Uporabniki lahko namesto njih v dnevno sobo ali na mizo postavijo mini PC, ki ga lahko nadgradijo po svojih željah. Če niso prezahtevni, tudi vgrajeni ventilator ne povzroča prevelikega hrupa.

Predstavnik te skupine je Intel s serijo izdelkov NUC, zanesljivost pa je merilo za mini PC, ki nas trenutno razveseljuje že z generacijo 6. V ta sklop se uvrščajo tudi Lenovo Tiny prostorsko varčni računalniki.

Napišite vaše potrebe oz. želje

Kontaktni obrazec