Epson

Print Admin

Epson Print Admin za varno tiskanje, skeniranje in kopiranje

Epson Print Admin je strežniška rešitev, ki ustvarja varno okolje za tiskanje, skeniranje in kopiranje z avtentikacijo uporabnika z bralniki kartic, prijavami z gesli in kodami PIN. Ponuja tudi dodatne funkcije, kot so „skeniraj in mi pošlji“, obvestila o izobraževanju zaposlenih in izboljšana administrativna orodja, ki zagotavljajo dobrodošlico za povečanje produktivnosti, okoljskih ciljev in učinkovitosti. Ali vaše osebje pripravlja pomembne pravne dokumente, evidence bolnikov ali finančna poročila, Epson Print Admin vam nudi popoln pregled obsega tiskanja, kopiranja in skeniranja. To omogoča nadzorovano zmanjšanje vaših operativnih stroškov. Epson Print Admin vam omogoča nadzor nad izdatki, količino in ključnimi meritvami na ravni posameznika, oddelka in podjetja – ter z njimi sprejema odločitve, kje omejiti ali povečati dovoljenja za tiskanje. Skupaj z našo brizgalno paleto WorkForce Pro, ki porabi do 96% manj energije kot konkurenčne laserske alternative in proizvede do 94% manj odpadkov, je programska rešitev, ki zagotavlja največjo učinkovitost tiskanja. Izvedi več PDF brošura.

Prevzemite nadzor in optimizirajte tisk

Prevzemite nadzor nad tiskanjem in enostavno optimizirajte tiskalniška opravila v vašem podjetju, zmanjšate stroške in vpliv na okolje. Epson Print Admin je strežniška rešitev, ki ustvarja varno okolje za tiskanje, skeniranje in kopiranje z avtentikacijo uporabnika z bralniki kartic, prijavami / gesli in kodami PIN. Ponuja tudi dodatne funkcije, kot so „skeniraj in mi pošlji“, obvestila o izobraževanju uporabnikov in izboljšana administrativna orodja, ki zagotavljajo povečanje produktivnosti, doseganje okoljskih ciljev in učinkovitosti. Epson Print Admin vključuje vse funkcije, ki jih potrebujete za spremljanje in zmanjšanje uporabe tiskanja ter za zagotavlja, da varni ali zaupni dokumenti ne ostanejo v napravah.

Prihranite denar in zmanjšajte vpliv na okolje

Odstranite kopice papirja, ki ležijo okoli tiskalnikov, zahvaljujoč enostavni izbiri, katere dokumente je treba natisniti – dokumenti sledijo uporabnikom do tiskalnika. Vsako pravilo lahko povzroči, da se obvestilo pošlje lastniku tiskalnega opravila – na primer to obvestilo je preprost način za izobraževanje uporabnikov o odgovornem vedenju pri tiskanju velikih barvnih dokumentov, na primer. Organizacije lahko sledijo in dodelijo stroške storitev tiskanja, skeniranja in kopiranja po proračunskem središču ali odjemalcu – EPA sledi in poroča o računskih kodah, vnesenih v večnamensko napravo, za lažje računovodstvo in sledenje. Skrbniki lahko nastavijo računske kode, ki organizacijam omogočajo upravljanje in sledenje stroškov uporabnikom, oddelkom, projektom in stroškovnim mestom.

Eson print admin serverless

Epson Print Admin (EPA) Brez strežnika omogoča podjetjem, da izkoristijo napredno enostavno upravljanje z neposrednim zagonom na napravi WorkForce Enterprise. Epson Print Admin Serverless je napredna rešitev, ki ustvarja varno okolje za tiskanje, skeniranje in kopiranje z avtentikacijo uporabnika z bralniki kartic, prijav / gesel in kod PIN. EPA Serverless ponuja napredne funkcije, kot je ‘ skeniraj v mojo mapo ‘,’ skeniraj v mojo e-pošto ‘in intuitivna administrativna orodja, ki povečujejo okoljske cilje in učinkovitost. EPA Serverless, ki temelji na tehnologiji Epson Open Platform, omogoča poslovnim strankam, da brezhibno vključijo serijo WorkForce Enterprise v svoje zahteve glede varnosti in skladnosti, količine tiskanja, kopiranja in skeniranja. To omogoča nadzorovano zmanjšanje vaših operativnih stroškov. Izvedi več PDF brošura.

Preizkusite brezplačno
Vse ugodnosti programa za nadzor tiskanja EPA lahko brezplačno uporabljate brez časovnih omejitev in na največ dveh napravah. Če kupite več naprav, preprosto kupite dodatne licence.
Za več informacij nam pošljite povpraševanje

Enostavno upravljanje
Epson Print Admin preko spletnega vmesnika ponuja urejanje naprednih nastavitev funkcij tiskanja, kopiranja in skeniranja. Enostaven za dostop in uporabo vam omogoča hitro optimizacijo tiskalnikške flote.

Enostavna integracija
EPA omogoča nemoteno integracijo v vašo trenutno informacijsko infrastrukturo, ne glede na to, ali vaš sistem temelji na LDAP ali ne.

Varna uporaba naprave
Preverjanje pristnosti uporabniškega profila ščiti pred nepooblaščeno uporabo vaših naprav in ustvarja varno okolje za tiskanje, skeniranje in kopiranje. Zaposleni se identificirajo z brezstičnimi ID izkaznicami, vpišejo poverilnice za prijavo ali PIN kodo.

Povečajte produktivnost
Uporabniške vmesnike v združljivih napravah prilagodite določenim profilom zaposlenih, tako, da porabijo manj časa za iskanje pravih funkcij in več časa za dokončanje stvari. Funkcija »optično preberi in mi pošlji« na primer poveča produktivnost, tako, da pošlje e-poštno sporočilo s skeniranim dokumentom, z dotikom na gumb, ki je prilagojen prijavljenemu uporabniku. Za več informacij nam pošljite povpraševanje

Zmanjšajte odpadke
Dokumenti se natisnejo šele, ko uporabnik sprosti opravilo v združljivi napravi. To odpravlja najpogostejši vzrok odpadkov pri tisku – pozabljivost – in hkrati povečuje varnost.

Izobražujte zaposlene
Omogočeno je nastaviti obvestila za izobraževanje uporabnikov o odgovornem tiskanju. Tako lahko odvrnete uporabnike od nepotrebnega ali potratnega barvnega tiskanja pri ustvarjanju tiskalniških opravil.

Nadzor in spremljanje stroškov
Z vgrajenimi pravili o prihranku stroškov, ki jih je mogoče aktivirati v nekaj sekundah, in možnostjo ustvarjanja pravil, specifičnih za tiskalno okolje, vam Epson Print Admin daje popoln nadzor. Lahko celo ustvarite prilagojena poročila za izvedbo določenih analiz ali pa izbirate med široko paleto načinov poročanja, da najbolje prikažete svoje podatke.

Napišite vaše potrebe oz. želje

Pošlji povpraševanje