O nas

Fiteh d.o.o.

Fiteh poskrbi za vašo napredno tehnologijo

V podjetju Fiteh poskrbimo, da bo napredna tehnologija stopila v službo vaših potreb in želja. Odločilen premik, če izbirate novo digitalno opremo ali se podajate na pot neizbežne optimizacije. In en sam neprecenljiv cilj: prihraniti čas, ohraniti učinkovitost.

Dober dan, prihodnost

Celovit nabor najsodobnejše digitalne opreme Canon je naš skupen časovni stroj v prihodnost. In ne le to. Ker se zavedamo, da še tako izpopolnjena tehnologija sama na sebi ne zadostuje, smo naprave nadgradili: servisne, podporne in druge sistemske rešitve vzpostavljajo tesno vez med vašimi poslovnimi procesi in našim nenehnim stremljenjem k izboljšavam. S kakovostjo celovitih storitev in brezkompromisno odzivnostjo, ki ju premore preizkušena ekipa podjetja Fiteh, boste naposled imeli čas v svojih rokah in vaš posel bo dobil nesluten ustvarjalni zagon.

S celovito ponudbo in strokovno podporo strankam smo najpomembnejši ponudnik naprav in programske opreme podjetja Canon v Sloveniji. Podeljeni partnerski znak to potrjuje.

o nas

stalna zaloga preko
5.000 različnih delov

prihod serviserja
Fiteh v zgolj dveh urah
( na odzivni čas sevisa * )

24-urno strokovno
svetovanje in pomoč na daljavo
( ob sklenjeni pogodbi * )

izvajamo postopke,
skladne s standardi
varovanja okolja

Varstvo okolja

V našem podjetju se zavedamo negativnih vplivov na okolje, ki jih povzročamo z opravljanjem svoje dejavnosti. Zato se trudimo izvajati postopke po navodilih, ki nam jih narekuje standard varovanja okolja.

Odpadno embalažo, opremo, rezervne dele in potrošni material, ki so plod naše dejavnosti, skrbno ločimo in jih prepustimo pooblaščenim koncesionarjem za okolju prijazno uničenje ali reciklažo. Odpadne tonerje, ki so stranski produkt naših naprav, zbiramo v za to namenjene nepropustne zabojnike in jih predamo koncesionarju s katerim imamo sklenjeno pogodbo. Omenjeni produkt pooblaščeni koncesionar odpelje na okolju prijazen sežig.

Z veseljem vam odgovorimo

Pišite nam