Tiskalniki in skenerji

Epson

Epson je podjetje, ki premika meje

Skupina Epson je del japonske družbe Seiko Epson Corporation in je eno od treh osrednjih podjetij skupine Seiko. Ta je dobro pozanano po izdelavi ure. Ime izhaja iz električnega tiskalnika EP-101, s katerim so se začeli širiti tudi na področje informacijske opreme. Od tega prvega tiskalnika, pa je seveda tehnologija napredovala do te mere, da so danes eno izmed vodilnih podjetij na tem področju. Iskanje novih rešitev, inovativnih idej in trajnostne uporabe njihovih izdelkov so glavno vodilo podjetja. Zavedajo se kako je uporabnikom pomembna zanesljivost naprav, ter vedno bolj tudi vpliv uporabe na okolje. Zato se vedno znova trudijo, da so njihovi izdelki bolj zanesljivi in energetsko učinkoviti. Poleg tega pa so njihove rešitve, ki nudijo velike koristi posamezniku in tudi podjetjem, izredno inovativne in odlikovane z natančnimi tehnologijami.

Dobre in kvalitetne rešitve tiskanja in skeniranja

Danes podjetje nudi široko ponudbo brizgalnih tiskalnikov, optičnih bralnikov, namiznih računalnikov, robotov in opreme za industrijsko avtomatizacijo. Poleg tega pa nudi še mnogo aplikacij, s katerimi bo upravljanje naprav mnogo lažje, uporabniku prijazno, ter tehnološko dovršeno. Podjetje nudi dobre in kvalitetne rešitve tiskanja, skeniranja in kopiranja. Epson tiskalniki imajo tehnologijo tiskanja enostavno in uporabniku prijazno tudi v poslovne namene.
Epson tiskalniki za domačo uporabo, kot tudi velikoformatni in industrijski tiskalniki, kot so ploterji, skenerji, multifunkcijske naprave, uničevalci dokumentov in zgibalniki papirja.

Epson tiskalniki brez toplote

V podjetju so razvili prav posebno tehnologijo, kjer brizgalni tiskalniki ob vklopu in ob prehodu iz stanja pripravljenosti ne potrebujejo toplote za ogrevanje. Pri toplotni brizgalni tehnologiji mora tiskalnik predhodno segreti tiskalno glavo, ter čakati, da se črnilo ohladi med brizgi črnila. Epson tiskalniki pri tehnologiji brez toplote ne potrebujejo. To pomeni, da je poraba energije občutno zmanjšana, poleg tega pa Epsonova tehnologija brez toplote omogoča tiskanje z visoko hitrostjo, s čimer pa se zmanjša čas tiskanja in posledično se zmanjšajo tudi stroški. Poleg tega pa struktura ˝brez toplote˝nudi tudi prednost manj delov, ki jih je potrebno s časom zamenjati, ter tiskalne glave, ki niso potrošni material in trajajo dlje.

Za Epson naprave Vam nudimo hiter in učinkovit servis. Na voljo smo tudi za vsa vprašanja in morebitne dileme pred nakupom.