Redno vzdrževanje in svetovanje

Epson servis

Epson servis in kartuše Epson

V želji, da bi vaši tiskalniki dolgo in brezhibno služili svojemu namenu, vam nudimo uraden servis Epson tiskalnikov. V okviru katerega izvajamo redno vzdrževanje, svetovanje, menjavo delov in kartuše Epson, ter celotno in celostno podporo. Stranke so za nas na prvem mestu, trudimo se biti vedno v koraku s časom in nuditi najboljšo storitev. In ravno zato našim tehnikom v Epson servisu redno nudimo izobraževanja na področju servisa tiskalnikov, multifunkcijskih naprav in elektronike. Pohvalimo se lahko z zanesljivo, kvalitetno, hitro in učinkovito storitvijo, ki naš Epson servis tiskalnikov uvršča v sam vrh servisnih služb. Nudimo Vam originalne kartuše Epson, ker so ravno ponaredki pogosto vzrok za slab izpis, težave s tiskalno glavo ali pa razlitev črnila. Epson kartuše v okviru servisa tudi zamenjamo.

Servis Epson tiskalnikov za vaše brezskrbno poslovanje

Epson servis strankam olajša delo, saj vestno in skrbno skrbimo za Vaše tiskalnike. Ker si želimo, da delo v Vašem podjetju poteka nemoteno in da morebitne težave ne zaustavljajo procesa dela, opravljamo servis Epson tiskalnikov hitro in kvalitetno in če je le možno opravimo tudi na terenu. V kolikor pa naši tehniki ocenijo, da to ni mogoče pa napravo odpeljejo in v najkrajšem možnem času sanirajo napako.

Epson Print admin

V okviru Epson servisa Vam nudimo tudi Epson Print admin, rešitev ki preko strežnika poskrbi za varnost Vaših tiskanih, skeniranih in kopiranih dokumentov. Z Epson Print Admin rešitvijo se ustvari okolje, ki z avtentikacijo uporabnika, gesli in PIN kodami omogoči popolnoma varno storitev in vključuje funkcije, ki omogočijo tudi spremljanje porabe tiska, večjo učinkovitost in zagotovitev, da zaupni dokumenti ne ostanejo v napravah. Poleg vsega naštetega pa Epson Print Admin omogoča razporejanje stroškov tiskanja, skeniranja in kopiranja in sicer tako da sledi in poroča o računskih kodah, ki so bile vnešene v napravo.

Z veseljem Vam nudimo podporo in se veselimo sodelovanja z Vami.

Epson certifikat

Imate težave z vašo Epson napravo

Naročite servis