Tiskalniki, skenerji, ploterji

Canon

Tiskalnik Canon za domačo ali profesiolnalno uporabo

Canon je vodilno podjetje na področju slikovne tehnologije in vedno znova premika meje mogočega. Njihova inovativnost in znanje v svetu optične in slikovne tehnologije, prispeva celo k napredku v astronomiji.
Podjetje je bilo ustanovljeno na Japonskem leta 1937 in je danes večnacionalna korporacija. Specializirana je za optične, slikovne in industrijske izdelke, kot so fotoaparati, leče, skenerji, tiskalniki, multifunkcijske naprave in medicinska oprema. Podjetje ima tri regionalne sedeže družbe, poslovanje pa je razdeljeno na štiri glavne poslovne segmente in v okviru vsakega razvijajo in izdelujejo vrhunske izdelke, tako za domačo rabo, kot tudi rabo v podjetjih in industriji. Vedno znova, z uporabo svoje dovršene in inovativne slikovne tehnologije, presega zmožnosti že obstoječih izdelkov in razvija nove, boljše in celo vrhunske izdelke slikovne in optične tehnologije.

Podjetje nudi visoko kakovostno obdelavo slikovnih in video podatkov, pisarniško opremo. Izdelki zagotavljajo nemoteno in kakovostno obdelavo slikovnega materiala in dokumentov ter hitre tiskarske sisteme, ki jih odlikuje neprekinjeno delovanje, vrhunska programska oprema in konkretne rešitve. Ponudba je zelo široka, od izdelkov za domačo uporabo, kot so fotoaparati, tiskalniki, skenerji, multifunkcijke naprave in tiskalnik Canon Pixma. Velikoformatni in industrijski tiskalnik Canon, kot so ploterji, skenerji in zgibalniki paprija in profesionalni tiskalniki fotografij Canon Pixma.

Serija Pixma

Serija Canon Pixma nudi hitro tiskanje dokumentov ter fotografij visoke kakovosti in tiskalnike, ki so bodisi za domačo ali pa profesiolnalno uporabo. V seriji Pixma so tudi tiskalniki z možnostjo polnjenja črnila, kar omogoča manjše stroške, z vsemi iz te serije pa boste dosegali vrhunske rezultate v tiskanju.
Tiskalnik Canon nudi visoko produktivnost tiskanja in so izjemno natančni in lahko tudi vsestranski, odvisno od potrebe stranke. Tiskalniki za podjetja in industrijo pa ponujajo celovite rešitve in kakovsten tisk. Ponujajo tisk velikih formatov, plakatov in fotografij.
Canon nudi tudi veliko izbiro zelo natančnih in zmogljivih skenerjev. Imajo široko izbiro namiznih, nakladalnih, visokozmogljivih ploskih skenerjev, ki so tehnološko dovršeni in uporabniku prijazni.
Za vse naprave Vam nudimo kakovosten servis in z ponosom povemo, da smo njihov partner in servis partner, kar potrjujemo s certifikati in smo tudi največji ponudnik naprav in programske opreme podjetja Canon v Sloveniji.

podjetje Fiteh je Canon partner
Canon servis
3-letna garancija