Servis tiskalnikov Canon

Canon servis

Canon servis tiskalnikov

Servis tiskalnikov Canon v podjetju Fiteh izvajajo izkušeni in izobraženi kadri, ki svoje znanje vsako leto dopolnjujejo in nadgrajujejo. Naša servisna ekipa je pooblaščena in izurjena za popravilo naprav proizvajalca Canon, ki ponuja največji izbor opreme za vsakega uporabnika, in sicer tako domačega kot poslovnega. Kakovosten Canon servis izvajamo na lokaciji servisa, pridemo pa lahko tudi na dom oziroma v podjetje.

Nudimo celovito ponudbo in servis tiskalnikov canon vseh rešitev od začetka do konca. In sicer od prodaje, servisa, popravil do podaljšane garancije za tiskalnike, skenerje, multifunkcijske naprave, namizne računalnike. Vsa oprema je primerna tako za domačo, poslovno kot produkcijsko rabo, tudi tisk. Zadnja leta smo se namreč specializirali tudi za velikoformatni tisk in skeniranje.

Pri naši podpori vam poleg servisa trdega diska nudimo tudi canon servis programske opreme. Pri nakupu programskih rešitev uniFlow in Therefore vam v servisu nudimo tudi poprodajno servisiranje programske opreme in vzdrževanje na podlagi potrebnih licenc.

canon servis

Tonerji in kartuše Canon

Canon servis izvajamo samo z originalnimi rezervnimi deli in potrošnim materialom proizvajalca, torej Canona. Mednje štejemo kartuše Canon, laserske bobne, tonerje v prahu ali tekoči obliki, fotopotične valje.

Ob sprejemu vašega aparata v canon servis presodimo, koliko časa bomo potrebovali za popravilo. Če ugotovimo, da vašega aparata ne moremo popraviti v 24 urah oziroma v treh dneh, vam za čas, ki ga potrebujemo za popravilo, omogočimo uporabo nadomestnega aparata. Če pri diagnostiki ugotovimo, da popravilo ni smotrno, vam ponudimo druge rešitve. Odzivni čas za prevzem popravljene naprave je sicer osem ur.

Večina uporabnikov se glede servisa mulitifunkcijske naprave odloča za popravilo oziroma vzdrževanje na klik (oz. najem tiskalnika). To pomeni, da plačujejo določen znesek od kopije A4, konec meseca pa se obračuna le število kopij, ki jih je stranka dejansko naredila. V ta znesek so vključena vsa opravila, vsi rezervni deli, vzdrževanje naprave in ves potrošni material. Obračunamo torej le izpise, vse ostalo pa je zajeto v ceni pogodbe vzdrževanja na klik. Ta vključuje torej potrošni material, tonerje, rezevrne dele, bobne, servis tiskalnikov canon, potne stroške.

canon servis

kartuše Canon

Imate težave z vašo Canon napravo

Naročite servis