04 Sistemske rešitve uniFLOW

uniFLOW celovit nadzor nad tiskanjem

S programsko platformo uniFLOW pridobite popoln pregled nad delovanjem digitalnih naprav, predvsem pa nadzor nad stroški izpisovanja, kar vam prinaša do izjemnih 30 odstotkov prihranka.

Natančno merjenje uporabe in stroška na uporabnika, delovne skupine ali oddelka – vse to je z uniFlowom enostavno. Podrobno poročanje pomeni, da lahko ustvarite učinkovito uporabo vaših virov iznosa z zmanjšanjem stroškov in postavitvijo naprav tam, kjer so najbolj potrebne. Je modularen in nastavljiv, tako da se lahko prilagodi potrebam širšega poslovanja ali celo oddelkom.

uniFLOW ni le analiza izpisov in rešitev za poročanje – je način, kako dobiti celovit nadzor nad tiskanjem. V pisarni vam njegove zmožnosti usmerjanja omogočajo, da preusmerite tiskanje na najbolj stroškovno učinkovite naprave glede na velikost in kakovost. Na tak način prihranite pri tiskanju.

V primeru težav lahko platforma preusmeri izpise na alternative naprave, tako da učinkovitost osebja ni okrnjena. Zmožnost uravnoteženja obremenitve omogoča, da se tiskanje razporedi na nekaj različnih tiskalnikov. Na tak način se zagotovita največja učinkovitost in izkoristek.

uniFLOW upravljanje z iznosom vključuje številne dodatne lastnosti, kot so varen način izpisa, namizno računovodstvo, grozdenje in številčenje del, pri čemer zagotovlja največ nadzora pri tiskanju in stroških.

uniflow

Poceni in varno tiskanje, statistika izpisovanja

uniFLOW je verjetno najpopolnejša rešitev za statistiko izpisovanja ter varno in poceni tiskanje. Pregledno in učinkovito spremlja tiskalniške posle in stroške izpisovanja ter zmanjša uhajanje dragocenih in zaupnih podatkov. Primerna je za vse vrste in oblike organizacij in se enostavno integrira v različna programska okolja.

uniFLOW omogoča uporabnikom, da svoja opravila predajajo v tiskanje neposredno na tiskalnik ali v varno vrsto za tiskanje. Ne glede na izbrano napravo ali na lokacijo – v ali zunaj omrežja podjetja. Ker postajajo mobilne naprave na delovnem mestu čedalje bolj nepogrešljive, tiskanje z osebnega računalnika preprosto ni več dovolj. S sistemom uniFLOW lahko uporabniki pošiljajo dokument v tiskalnik prek spletne pošte.

Preverjanje uporabnikov

Katero koli metodo izberete, je temeljna funkcionalnost sistema uniFLOW vselej na voljo. Uporabnike je mogoče preverjati s številnimi metodami identificiranja. To zagotavlja, da je postopek tiskanja zaračunan pravemu uporabniku ali stroškovnemu mestu in da se vsak uporabnik pojavi v poročilu samo enkrat, ne glede na to, koliko različnih načinov je izbral za pošiljanje dokumentov.

Skrbniki lahko tudi neznanim uporabnikom ali gostom omogočijo, da pošljejo svoje dokumente v naprave za tiskanje. Novemu uporabniku je mogoče poslati e-pošto z edinstveno šifro, s katero lahko aktivira tiskanje na izbrani napravi. Vsa opravila, poslana z osebnega računalnika ali z mobilne naprave iz sosednje zgradbe, so uporabniku prikazana v isti varni vrsti za tiskanje.