02 Računalniki

Računalniška trgovina

Podjetje Fiteh sestavlja majhna ekipa entuziastov, ki ima veliko znanja o računalnikih in sestavi serverskega okolja. Svoje znanje tudi nenehno nadgrajujejmo. Na voljo smo vam za svetovanje in dobavo računalniške opreme, s katero vam omogočamo lažje in učinkovitejše delo v službi ali doma. Spremembe na trgu se dogajajo vsak dan, mi pa jim skušamo slediti. Nekaj jih je trendovskih, nekatere pa dejansko vplivajo na trg računalništva in uporabnike. S svojim vedenjem o tem poskušamo uporabnika informirati in mu pomagati pri pravilni odločitvi za nakup.

V naši računalniški trgovini lahko izbirate med raznovrstno paleto računalnikov in prenosnikov ter dodatno programsko opremo. Naši računalniki so zanesljivi, varni in prilagojeni potrebam naročnika. Premorejo vse funkcije tako za upravljanje podjetij kot za domačo rabo za štirimi stenami. Računalniški zasloni premorejo prvovrstno sliko in zvok, na voljo pa so v različnih velikostih, oblikah in barvah.

Kljub večletnim analizam, ki kažejo na vztrajno padanje prodaje klasičnih računalnikov, pa se namizni računalniki oziroma tisto dokaj veliko računalniško ohišje pod mizo še ni umaknilo iz prodaje. In se glede na napovedi še nekaj časa ne bo. računalniki

Računalniki in njihova prednost

Računalniki imajo prednost pred tablicami in prenosniki, saj lahko zamenjamo skoraj vse vgrajene komponente ali dodajamo novejše, boljše komponente. Dodamo oziroma zamenjamo lahko tudi močnejši napajalnik, če ugotovite, da se potrebe po moči in varnosti celotnega sistema povečujejo.

Velika podjetja združujejo znanja in delajo korake k navidezni resničnosti, ki postaja vse bližja. Dokler pa se to ne zgodi, bodo še nekaj časa v uporabi sedanji zasloni in računalniki. Uporabniki lahko namesto velikih računalnikov v dnevno sobo ali na mizo postavijo mini PC, ki ga lahko nadgradijo po svojih željah.

Če niso prezahtevni, tudi vgrajeni ventilator ne povzroča prevelikega hrupa. Predstavnik te skupine je Intel s serijo izdelkov NUC, zanesljivost pa je merilo za mini računalnik, ki nas trenutno razveseljuje že z generacijo 6. V ta sklop računalnikov bi lahko uvrstili tudi Lenovo Tiny prostorsko varčne računalnike.

Smo partnerji proizvajalcev: