02 Najem tiskalnika in računalniške opreme

Najem tiskalnika

Najem tiskalnika tako delno financiramo sami, vi pa lahko izberete med fiksnim in variabilnim načinom ali pa za kombinacijo obojega. Pokličite na 01/7216 794 ali pošljite e-pošto na info@fiteh.si in posredovali vam bomo ponudbo.

Za najem tiskalnika vam pripravimo ustrezno ponudbo. Ta vključuje informativni izračun vzdrževanja, pogodbo pa sklenete z eno od izbranih finančnih ustanov. Pri najemu tiskalnika lahko izbirate med možnostjo fiksnega najema s plačilom na večmesečne obroke, in sicer na 12, 24, 36, 48 ali 60 obrokov. Ko se izteče najem tiskalnika oziroma pri plačilu zadnjega obroka se lahko odločite za odkup opreme pod ugodnimi pogoji ali pa za najem nove opreme.
Najem tiskalnika

Najem računalniške opreme

Ponujamo vse vrste računalniške opreme različnih proizvajalcev. Najem lahko uredite prek različnih lizing hiš ali bančnih ustanov, kot so denimo Grenke Leasing, Finor Leasing prek Banke Koper ali prek Sber Bank. Plačujete najem naprave in vzdrževalno pogodbo na klik.

V zadnjih letih se večina podjetij odloča za finančni lizing opreme, saj s tem pridobijo na več področjih.

Za nakup opreme torej ni treba vezati sredstev. Mesečni strošek najema in vzdrževanja opreme je namreč znan, poleg tega lahko uporabnik po določenem času opremo zamenja z novejšo. Za stranko vedno poskušamo poiskati čimbolj optimalno rešitev glede na potrebe, ki jih ima. Pa naj bo to nakup opreme ali pa možnost najema in lizinga. V določenih primerih, ko ne moremo natančno opredeliti vseh potreb naročnika, lahko opremo zamenjamo z zmogljivejšo, ki bolj ustreza zahtevam naročnika.

Iz našega portfelja naprav lahko ponudimo tudi kratkoročni najem naprav za kongrese, seminarje in druge dogodke, kjer potrebujejo naprave za omejen čas. V tem primeru se v celoti prilagodimo zahtevam naročnika, pogoji najema pa so odvisni od več dejavnikov.